5947

Whatever-it-takes award (#wit) voor Natalie Zuijdwegt

3 June 2024

Natalie Zuijdwegt werkt al ruim zeventien jaar met Multisysteem Therapie (MST). De laatste jaren werkt ze als supervisor van twee MST teams bij Juvent, Zeeuwse jeugdzorgspecialist. Natalie is heel erg betrokken in haar werk. Ze doet er alles aan om haar teams te ondersteunen, de beste behandeling voor de gezinnen te verzekeren en om kinderen thuis en uit de problemen te houden. De inzet, het harde werk en de goede resultaten van de twee MST teams blijven niet onopgemerkt, dat zijn successen die samen gevierd worden.

💝 De Whatever it takes award (WIT) is aangevraagd door haar teams, door expert/ trainer Eveline Hendriks en expert/ trainer Sonja Vertongen.

Er zijn redenen te over om Natalie deze award toe te kennen.
Natalie verzorgt wekelijks zeer gestructureerde groepssupervisie en levert bij elke casus waardevolle feedback. Ze is 24/7 beschikbaar voor haar therapeuten. 🙏

Natalie creëert een open sfeer in het team. De therapeuten in haar team voelen zich vrij om hun worstelingen te delen. Ze gebruikt het analytische proces om therapeuten te helpen deze uitdagingen te overwinnen. Ze weet wanneer ze de hulp van de MST expert/ trainer of programmamanager kan gebruiken en staat er altijd voor open om haar eigen manier van werken onder de loep te nemen en deze ook aan te pakken.

Ze helpt haar teams om door te zetten als het moeilijk is of als ze het gevoel hebben vast te zitten in een zaak.

Natalie valt daarnaast ook in voor een collega die een paar maanden afwezig is. Ze neemt deel aan verschillende vergaderstructuren in de lokale gemeenschap en verzorgt presentaties voor scholen om hen te betrekken bij het MST-programma.

Kortom: Natalie is een uitstekende supervisor die met haar goed gevoel voor humor, tomeloze energie en sterke werkethiek de beste resultaten voor de gezinnen behaalt en haar privéleven met gezin en kinderen goed kan combineren. Een duizendpoot, een echte Whatever it takes winnaar.

In het kort:
✅ Ze is altijd beschikbaar en betrokken
✅Ze heeft een enorme drive om het goede te doen en alles voor de gezinnen te doen
✅Ze ziet altijd hoop
✅Ze heeft zo’n drive dat het als vanzelfsprekend lijkt te gaan
✅Ze ademt in en uit de do-loop 😅
✅Ze is altijd gefocust op hoop, verbetering en kansen
✅Ze is directief en precies
✅Ze is al 17 jaar actief binnen MST en even scherp en betrokken als altijd.

Natalie werkt met: Corry Haverkort, @Jan Boer, Marijke Snippe, Sanne C., @Elianne van der Pot.

hashtagmst hashtagvoorkomuithuisplaatsing hashtagvuhp hashtagmultisysteemtherapie hashtagditwerkt hashtagjeugd hashtagMSTWITawardNL