5298

Whatever-it-takes award (#wit) voor Marleen Mulder

10 July 2023

Whatever-it-takes award (#wit) voor Marleen Mulder
Marleen werkt als therapeut in het MST-CAN team bij De Viersprong. Marleen heeft maandag 10 juli deze award in ontvangst genomen. Françoise Vermeulen is supervisor van het MST-CAN team en heeft haar genomineerd.

Tijdens de coronapandemie kampte het team met grote personele uitdagingen. Marleen stond sterk in haar werk als therapeut, stabiel en betrouwbaar. Ze verving haar collega’s, ging daardoor nog vaker en bij veel meer bij gezinnen op bezoek. Marleen weet om te gaan met feedback en blijft zichzelf professioneel en persoonlijk ontwikkelen.

Deze kwaliteiten bleven niet onopgemerkt door het team, de supervisor en de manager.

Françoise zegt over Marleen: ‘Ze is een vriendelijke en gewaardeerde collega. Ze verwelkomt nieuwe teamleden met veel enthousiasme. Kortom, zij is de rots waarop het team MST-CAN Den Bosch bouwt.’

Over de Whatever it takes award
De Whatever it takes (WIT) award wordt gebruikt om mensen te laten weten dat hun werk binnen MST enorm wordt gewaardeerd. Het is een erkenning voor mensen die werken met MST. Denk aan therapeuten, supervisors, experts, programmadirecteuren, maar ook voor mensen rondom de gezinnen heen zoals leraren, rechters, politici… et cetera.

Whatever-it-takes awards worden ieder kwartaal wereldwijd uitgereikt aan personen binnen de MST gemeenschap die opvallen doordat ze net een stapje extra hebben gezet in hun werk.

Ken jij ook iemand die opvalt door net een stapje meer te zetten in hun werk voor en met MST? En wil jij die nomineren? Dat kan. Vul het formulier in op de website van MST Services.