5661

Whatever-it-takes award (#wit) voor Marie van Elst

19 December 2023

Marie werkt als therapeut in het MST team bij Emmaüs in Mechelen, België.  Donderdag 13 december tijdens de verdiepingstraining werd ze verrast met de WIT award. MST-Nederland/ België heeft mede namens MST services de award overhandigd. Daar hoort vanzelfsprekend een feestelijke bos bloemen bij.

De nominatie is gedaan door Sahinur, de supervisor van het team en Mai, de expert.

Marie is een zeer ervaren therapeut die het geweldige Belgische MST team vele jaren heeft ondersteund in extreem moeilijke tijden. Ze is een enorme steun geweest voor Sahinur tijdens haar afwezigheid en ze heeft veel therapeuten ondersteund vanwege hun persoonlijke problemen.

Marie is het soort therapeut dat iedereen in zijn team wil hebben. Haar vertrouwen en geloof in de sterke punten van gezinnen is enorm en dit werkt aanstekelijk voor elke collega met wie ze samenwerkt. Ze moedigt haar team consequent aan om op zoek te gaan naar de veerkracht in mensen en wanneer alle andere professionals het opgegeven hebben bij een gezin, zal zij het gezin weer betrekken en ze weer in zichzelf laten geloven.

‘Haar resultaten zijn steeds fenomenaal en ze geeft nooit op. We zijn zo trots op Marie en dankbaar dat we haar in ons team hebben,’ zegt Sahinur.

Over de Whatever it takes award

De Whatever it takes (WIT) award wordt gebruikt om mensen te laten weten dat hun werk binnen MST enorm wordt gewaardeerd. Het is een erkenning voor mensen die werken met MST. Denk aan therapeuten, supervisors, experts, programmadirecteuren, maar ook voor mensen rondom de gezinnen heen zoals leraren, rechters, politici… et cetera.

WIT awards worden ieder kwartaal wereldwijd uitgereikt aan personen binnen de MST gemeenschap die opvallen doordat ze net dat stapje extra hebben gezet in hun werk.

Ken jij ook iemand die opvalt door net een stapje meer te zetten in hun werk voor en met MST? En wil jij die nomineren? Dat kan. Vul het formulier in op de website van MST Services.