4957

Whatever-it-takes award (#wit) voor Anke Feijen

9 March 2023

MST-Nederland/België feliciteert Anke Feijen met de Whatever it takes award. Anke werkt als gezinsondersteuner in het MST-PSY team bij De Viersprong. Whatever-it-takes awards worden ieder kwartaal wereldwijd uitgereikt aan personen binnen de MST gemeenschap die opvallen doordat ze net een stapje extra hebben gezet in hun werk.

Anke heeft afgelopen dinsdag deze award in ontvangst genomen. Het hele team was aanwezig, live en online. Eefje, de supervisor van het MST-PSY team heeft alles heel goed verborgen weten te houden. Daardoor was de verrassing nog groter.

Anke heeft in een gezin geholpen het verschil te maken. Ze heeft een verpleegkundige achtergrond en dat kwam tijdens een huisbezoek goed van pas. Toen Anke aankwam bij het gezin was de vader ziek en had medische zorg nodig. Een therapiesessie kon pas goed van start gaan nadat hij eerst de goede zorg kreeg. Anke hielp vader om zichzelf te verschonen, zijn lakens te wassen, bed te verschonen en ondersteunde hem bij alle stappen. Daarnaast deed ze ook de boodschappen voor hem omdat er bijna niets te eten in huis was.

Anke hielp hem tijdens deze medische crisis zoveel als ze kon.

Omdat Anke de noodzaak van voortdurende zorg inzag, coördineerde ze ook de doorlopende thuiszorg voor deze vader. Anke heeft bewezen niet alleen een uitstekende MST-PSY gezinsondersteuner te zijn, maar ook een zorgzame en medelevende persoon.

We hebben meer Ankes nodig in onze wereld! Bedankt Anke. Met jouw inzet weet je het verschil te maken.