4478

MST evenement 2022: Fijn dat je er was! Dankjewel!

21 September 2022
Welkom MST evenement 2022

Welkom door Miranda van der Linde

Wat was het fijn om alle Nederlandse en Vlaamse MST teams weer live te zien tijdens ons evenement! Het was een dag vol inspiratie en verbinding. Miranda van der Linde startte de dag met het welkom heten van alle teams.  Het was superleuk om al die teams bij elkaar te zien.

 

 

 

In het plenaire deel vertelde Marina Boonstoppel alles over onze lopende projecten. Jolita Fokke sloot aan bij het onderwerp: Werven, binden en boeien. De arbeidsmarkt is krap. Nieuwe collega’s vinden is belangrijk om zoveel mogelijk gezinnen te kunnen helpen. Femke Kuijpers liet je de nieuwste ontwikkelingen zien in onze datatool. Daar vind je alle belangrijke stuurinformatie op een rij.

MST-NL/BE Marina Boonstoppel

Marina Boonstoppel vertelde je alles over de lopen projecten

MST-NL/BE EVenement 2022 Werven binden boeien

Jolita Fokke stond samen met Marina stil bij het project: Werven binden en boeien

 

 

 

 

 

 

 

MST Evenement 2022 met Drums and barrels

Toon van Drums & Barrels kreeg iedereen in beweging

Daarna was het de beurt aan Drums and Barrels. Toon zorgde ervoor dat de hele zaal meedeed aan het maken van een hele energieke, dansbare samba/reggae beat. Lekker slaan op een buis met een stok, in een door Toon aangegeven ritme. De beat paste helemaal in elkaar. Iedereen deed enthousiast mee en de energie was voelbaar in de hele zaal. Nooit gedacht dat MST-ers zo muzikaal waren!

 

 

 

Helen Vossen MST evenement 2022

Helen Vossen over social media en tieners

Het plenaire deel werd afgesloten door Helen Vossen. Zij verzorgde een interactieve presentatie over sociale media en tieners. Want: hoe ga je goed om met tieners en social media? Ze vertelde dat social media niet altijd negatief is. Het draagt ook positief bij aan de ontwikkeling van een tiener. Helen gaf ons genoeg praktische tips en handvatten mee om thuis of op de werkvloer direct in praktijk te brengen!

Na de lunch ging ieder aan de slag met de workshop passend bij zijn voorkeur. Het programma was intensief maar reuze interessant.

Het programma terugkijken? Dat kan. Volg deze link.