2553

MST teams Juvent winnen Quarterly All-Star award

9 January 2020

Wij zijn heel trots op onze twee MST Juvent teams!

Deze week hebben zij namelijk de wereldwijde MST Quarterly All-Star award ontvangen.
Deze prijs wordt uitgereikt binnen de MST-gemeenschap door de ‘board of directors’ van MST Services in Amerika en geeft erkenning aan de geleverde topprestaties

Wij kunnen wel zeggen dat dit een bijzondere prestatie is van beide teams.
Gefeliciteerd MST teams van Juvent

Juvent:

Onze Multisysteemtherapie (MST)-teams kregen een Quarterly All-Star Award uitgereikt voor hun niet aflatende inzet en verantwoordelijkheidsgevoel voor hun gezinnen. Maar ook voor elkaar, toen het team te maken had met langdurige onderbezetting door vacatures en persoonlijke omstandigheden. Ze besloten een tandje bij te zetten, elk extra zaken op te pakken en niet te vergeten behandelingen met succes af te sluiten volgens de hoge MST-standaard! Deze inzet en zorg voor de gezinnen en voor elkaar is voor MST Services reden om onze MST-teams in het zonnetje te zetten met een mooie medaille? en certificaat!

Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt binnen de MST-gemeenschap door de ‘board of directors’ van MST services in Amerika en geeft erkenning aan de geleverde topprestaties. En dat hebben ze! We zijn daarom trots op onze teams en deze vorm van waardering! ?

In zo’n team wil je toch werken!? Dat kan misschien welk werkelijkheid worden. We zoeken namelijk een MST-therapeut (in opleiding)! Interesse of nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Kijk dan zeker even op https://www.juvent.nl/vacature/mst-therapeut/ voor een functiebeschrijving. Meer informatie over wat MST inhoudt, vind je ook op onze site.

#MST #MSTWorld #MST – Multi Systeem Therapie #AWARD #Toppers #Vacature #Team